Posts

Showing posts from March, 2012

Surat untuk sahabat

Image
Bismillahirrahmanirrahim
assalamualaikum, apa khabar semua? iman sehat?
huh, lama sangat tak update blog ni, busy memanjang.. heee
doa2kanlah semoga candidate PMR tahun ni dapat kejayaan yang cemerlang..
insyaAllah..
klah, bce ea post ni,
smoga ade manfaatnya.. insyaAllah..
may Allah bless you all.. =)




Wahai temanku yang selalu aku rindui dan sayangi kerana Allah..


Aku tak tahu bagaimana mahu mulakan kalamku ini,
Tapi aku nak kau tahu yang aku rinduuu sangat dekat sahabat aku yang aku cinta sangat-sangat ni..


First sekali, aku nak ucap jutaan syukran sangat-sangat kat kau sebab sudi jadi kawan aku selama ini,
Walaupun kau penat layan kerenah aku yang suka menyusahkan orang ni, 
tapi kau tak jemu kawan dengan aku..
Aku terharu sangat-sangat..





Secondly,
Sekarang ni kita dah tak selalu bersam-sama macam dulu lagi,
Aku ingat lagi masa mula-mula kita tak sama kelas, 
Aku macam kelu nak cakap dengan kau, macam malu nak cakap dengan kau,
walhal, hari-hari jumpa, hari-hari sms.. 
hehehe..
Tapi akhirnya, kita berj…